• Intelligente stroomverdeling
  • Gratis levering
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3-5 jaar garantie op de laadpaal

Resultaat 1–8 van de 17 resultaten wordt getoond

Meer laden

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond


 

Alt: Zaptec laadpaal opladen Met een Zaptec laadpaal van LaderThuis.nl rijd je ver, zuinig en slim. De hoogwaardige laadpaal heeft een intelligente stroomverdeling en een krachtig laadvermogen. Hierdoor laad jij je auto razendsnel op. Lees meer over de voordelen en prestaties van de Zaptec laadpaal. En ontdek de toekomst van elektrisch thuisladen.

De hoge prestaties van de Zaptec

Met de Zaptec app beheer je de status en de toegang van de paal, en krijg je inzicht in het verbruik van je (bedrijfs)voertuig. Het Load Balancing-systeem maakt veilig gebruik van je zelf opgewekte energie mogelijk. Een Zaptec laadpaal geeft je elektrische auto een bereik tot 110 kilometer na een laadtijd van een uur. Dat kan dankzij de hoge laadsnelheid tot 22 kW. Met deze laadpaal heb je dus een krachtig privé-laadstation voor alle dagelijkse ritten en uitjes. Zonder vertraging en zonder beperking van je autogebruik.

Innovatie van Zaptec

Een van de innovaties die de Zaptec Laadpaal biedt, is de uitgebalanceerde verdeling tussen eenfaseladers en driefasenladers. Daardoor wordt de beschikbare stroom efficiënter verdeeld. Het effect van dit ontwerp is dat je de energie tot 66 procent beter kunt gebruiken. En dat zorgt voor een betere gebruikerservaring dan technologisch minder geavanceerde laadpalen. Kies ook voor een optimaal resultaat en ongekende vrijheid, en bestel jouw Zaptec laadpaal van LaderThuis.

Beheer je laadpaal met de Zaptec app

Je communiceert via je smartphone met je laadpaal via de bijgeleverde Zaptec app. Jouw Zaptec laadpaal is uitgerust met een 4G-simkaart en daardoor constant online, ook zonder wifi. Met de app beheer je de status van het apparaat, check je het energiegebruik en ver- of ontgrendel je de toegang. De intelligente software van de laadpaal en jouw instellingen voorkomen bovendien gebruik door onbevoegden. Bovendien wordt de laadpaal automatisch aangepast als er nieuwe software-updates beschikbaar komen.

Geef zelfstroom voorrang met Load Balancing

Wek je zelf energie op? Dan heeft een Zaptec laadpaal nog een flink voordeel voor je. De paal kan namelijk gebruikmaken van Load-Balancing technologie. Hierbij krijgt je eigen energie voorrang op netstroom. Het resultaat: jouw duurzame zonne-energie of andere zelfstroom laadt je elektrische auto goedkoop op. Dit systeem beschermt je laadstation ook tegen overbelasting, door het laadvermogen naar beneden bij te stellen als de capaciteit laag is. Autorijden was nog nooit zo betaalbaar en milieuvriendelijk.

Zaptec en de slimme energiemeter Tibber

Een Tibber Pulse slimme energiemeter is een optionele, maar ongekend handige toevoeging aan je Zaptec laadpaal. De Tibber Pulse houdt tot in de details bij wie zijn auto oplaadt, wanneer dat gebeurt en hoeveel energie er gebruikt wordt. De resultaten zie je overzichtelijk en helder terug op je smartphone in de Zaptec app. Dat biedt je de gelegenheid om een goed overzicht te houden van je eigen gebruik. Daarnaast kan het ook mogelijk zijn om je energiekosten te declareren bij je bedrijf.

Aanbod Zaptec laadpalen

Bij LaderThuis.nl koop je verschillende Zaptec laadpaal modellen. Je kan bij ons bijvoorbeeld terecht voor de Zaptec Go laadpaal van 22kW. Daarnaast kan je besparen door direct een Zaptec combideal te kopen. In ons assortiment vind je onder andere de volgende modellen:

Zaptec Go

De Zaptec Go is een populaire uitvoering van het geroemde merk. De Zaptec Go heeft een laadvermogen van 22 kw. Daarbij beschikt dit model over een ingebouwde beveiliging tegen kortsluiting, overbelasting en verhitting. Je ontvangt 5 jaar fabrieksgarantie op dit model.

Zaptec Go in verschillende kleuren

Kies de Zaptec Go in jouw favoriete kleur. Zo kies je naast het krachtige laadvermogen, de slimme load balancing technologie en de handige app ook voor een modern uiterlijk. De Zaptec Go is verkrijgbaar in het zwart, wit, antraciet, donker blauw, bruin en groen. Zo vind je altijd een laadpaal die bij jouw garage, woning of bedrijfspand past.

Alt: Kleuren Zaptec Go

Stel bij LaderThuis.nl je totaalpakket samen

Wij hebben een bundel met alles wat je nodig hebt om efficiënt thuis te laden. In onze slimme thuislaand bundel vind je de Zaptec Go laadpaal met een Ratio driefasenlaadkabel, een Ratio kabelhouder en de Tibber Pulse slimme energiemeter.

Maak gebruik van de ervaren installatieservice van LaderThuis.nl. Heb je nog vragen over Zaptec en de slimme thuislaad bundel, neem dan contact op door te bellen naar 0303 2273 388.

De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 312 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info