Terugbetaling -retourneringsbeleid

Hoe gaat LaderThuis om met retourneringen?

Heb je een verkeerde aankoop gedaan? Geen zorgen…

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@laderthuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk –  in de originele staat en verpakking naar ons magazijn geretourneerd worden.

In goede orde houdt in:

  • Compleet
  • In de originele verpakking
  • Ongebruikt (dus zonder zichtbare gebruikssporen)

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Hoe werkt onze retournering?

Om je laadpaal of bijbehorende onderdelen terug te sturen volg je de stappen in ons retourportaal. Je komt daar door hiernaast op retour aanmelden te klikken.

Mochten er onduidelijkheden zijn omtrent ons beleid. Neem dan gerust contact op zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Voor vragen mail naar info@laderthuis.nl of bel naar 030 – 227 3388 Tevens verwijzen wij u naar onze leveringsvoorwaarden.

De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 303 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info