Verzendbeleid

Verzendbeleid van laderThuis.nl

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij jou hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Onze pakketdienst

Levering verloopt via een pakketbezorger van Postnl. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden. Echter kan dit verschillen per product. Bij het bestelproces wordt de levertijd van de producten weergegeven.

Wij doen ons uiterste best voor jou als klant. Daar hoort bij dat je ons eenvoudig kunt bereiken. Indien je vragen of opmerkingen hebt neem dan gerust contact met ons op.

Jouw bestelling ophalen bij ons magazijn?

Dat kan uiteraard ook! Wij zijn gevestigd aan de Melkrijder 21 in Nijkerk. Je bent van harte welkom en een kop koffie is natuurlijk inbegrepen.

De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 301 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info