Thuis opladen was nog nooit zo makkelijk

Wat is inclusief?

Jaarlijks onderhoud

Kies ons service- en onderhoudscontract voor een altijd goed werkende laadpaal. Onze experts komen jaarlijks bij u langs om uw installatie en laadpaal te inspecteren, repareren en schoon te maken. Hierdoor verlengt u de levensduur van uw laadpaal en geniet u van een betrouwbare oplaadervaring zonder zorgen over onderhoud of technische problemen.

  • Uitgebreide jaarlijkse controle van installatie en laadpaal
  • Service bezoek normaal € 133,-. Je bespaart € 34,- per jaar

Extra snelle storingsdienst

Met ons service- en onderhoudscontract krijgt u jaarlijks een uitgebreide controle en snelle storingsdienst. Als er een technisch probleem ontstaat, hebben abonnees voorrang in de planning en kunnen we het probleem snel oplossen, waar dan ook in Nederland. Onze technici zijn altijd binnen bereik en beschikken over de nieuwste technologieën en tools om elk probleem op te lossen, zodat u altijd op tijd weer kunt laden.

  • Problemen snel opgelost, waar dan ook in Nederland
  • Extra snelle storingsdienst voor premium abonnees

Elk half jaar een digitale check-in

Met ons service- en onderhoudscontract krijgt u jaarlijks onderhoud, snelle storingsdienst en regelmatige digitale check op afstand. Ons team controleert elke 6 maanden op afstand of alles in orde is met de gegevensregistratie, geladen kilowattuur en metingen in uw meterkast. Hierdoor kunt u altijd zorgeloos laden en de correcte hoeveelheid energie registreren.

  • Regelmatige digitale check op afstand (elk half jaar) 
  • Zorgeloos laden en correcte energieregistratie

Eigen contactpersoon

Met ons service- en onderhoudscontract krijgt u jaarlijks onderhoud, snelle storingsdienst, digitale checks op afstand en een eigen contactpersoon binnen ons bedrijf. U krijgt extra persoonlijke service en bediening, en een snelle en efficiënte oplossing voor al uw vragen en zorgen, met ervaren contactpersonen die ons bedrijf en producten door en door kennen.

  • Snelle en efficiënte oplossing voor al uw vragen en zorgen
  • Ervaren contactpersonen die ons bedrijf en producten door en door kennen

Jouw premium service abonnement starten?

Abonneren
De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 303 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info