Peblar laadpaal

Advies nodig?
  • Intelligente stroomverdeling
  • Gratis levering
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3-5 jaar garantie op de laadpaal

Resultaat 1–12 van de 14 resultaten wordt getoond


Over Peblar

Peblar heeft een indrukwekkende reputatie opgebouwd met hun laadpalen. Ze vinden hun inspiratie in de rijke technologische geschiedenis van Prodrive Technologies, wat diep verankerd zit in hun DNA. Dit heeft het ingenieursteam vanaf het begin een voorsprong gegeven op de concurrentie. Deze voorsprong is ook duidelijk zichtbaar in het ontwerp van hun laadstations.

De voordelen van Peblar laadpalen

Met de Peblar laadpalen profiteer je van diverse voordelen, namelijk:

  • Binnen 30 minuten geïnstalleerd door een monteur
  • Voldoet aan de hoogste marktstandaarden
  • Ze sluiten naadloos aan op je interieur

Het assortiment van Peblar

We hebben een breed assortiment aan Peblar laadpalen, waardoor je altijd de perfecte laadpaal voor thuis vindt. Ons assortiment omvat de Peblar Business, Peblar Home en Peblar Home Plus. Elk model is uniek in zijn eigenschappen en functionaliteiten, ontworpen om aan verschillende behoeften te voldoen. Ontdek hieronder welk Peblar-model het beste past bij jouw levensstijl en laadbehoeften.

Peblar business

Met onze MID-gecertificeerde energiemeters en Eichrecht-conforme laders laat je jouw werknemers en klanten eenvoudig hun auto opladen bij jouw bedrijf. We leveren de Peblar Business met een group load balancing. Hiermee voorkom je overbelasting op het elektriciteitsnet.

Peblar home

De Peblar Home is de ideale keuze voor thuisgebruik, perfect voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik in kleinere omgevingen. Deze basisversie van de laadpaal biedt essentiële functionaliteiten, waaronder het opladen van je voertuig met een vast vermogen. Het is ontworpen met het oog op eenvoud en betrouwbaarheid, waardoor het ideaal is voor situaties waar geavanceerde functies niet nodig zijn. Met de Peblar Home ben je verzekerd van een betrouwbare laadoplossing voor jouw elektrische voertuig.

Peblar home plus

Met de Peblar Home Plus til je jouw laadervaring naar een hoger niveau. Deze geavanceerdere versie van de laadpaal biedt een scala aan extra functies en mogelijkheden, waardoor je het opladen van je elektrische voertuig optimaliseert op een slimme en efficiënte manier. Denk aan intelligente laadopties, zoals het plannen van laadsessies op basis van gunstige tarieven, het aanpassen van de laadsnelheid afhankelijk van beschikbare stroombronnen en het monitoren van je energieverbruik. Bovendien verbind je de Peblar Home Plus met online platforms of apps, waardoor je het laadproces eenvoudig op afstand beheert.

Peblar hardware

De hardware van Peblar is naadloos geïntegreerd op één Printed Circuit Board (PCB). Dit is een elektronische printplaat en zorgt voor verbinding tussen verschillende aansluitpunten. Met een minimaal aantal kabels en componenten zijn de laders zo ontworpen dat ze onafhankelijk van elkaar functioneren.

Onze betrouwbare laders en software

Onze laders voldoen aan alle veiligheidsnormen en regelgevingen. Om datalekken te voorkomen, maken we uitsluitend gebruik van versleutelde websockets. We hanteren geautomatiseerde, gestructureerde procedures en testen onze software dagelijks om optimale veiligheid te garanderen.

Onze installatieservice

Je monteert je laadpaal eenvoudig zelf, maar voor wie het liever uit handen geeft, bieden we ook een installatieservice aan. Binnen slechts 15 werkdagen staan onze ervaren monteurs voor je deur, klaar voor de installatie van jouw nieuwe Peblar laadpaal. Ze klaren de klus in slechts 30 minuten. Heb je nog vragen over onze installatieservice? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen voor een moeiteloze installatie.
Laadpaal installeren Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor LaderThuis.nl?

Bij Laderthuis.nl staat jouw tevredenheid met je laadoplossing centraal. We bieden niet alleen hoogwaardige laadpalen aan, maar ook een complete service-ervaring. Bij ons vertrouw je op  deskundig advies, een vlotte levering en professionele installatie en uitmuntende garantie- en servicevoorwaarden. Ons doel is om jouw elektrische rijervaring zo moeiteloos en plezierig mogelijk te maken.

Neem contact op met LaderThuis.nl

Heb je vragen over onze Peblar laadpalen of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op! Of het nu gaat om technische specificaties, installatieadvies of prijsinformatie, ons team helpt je graag verder. Bel ons op 030 227 3388, stuur een e-mail naar info@laderthuis.nl of maak gebruik van onze handige chatfunctie. We streven ernaar om al je vragen snel en deskundig te beantwoorden.

De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 305 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info