Laadpaal installatie

Binnen 15 dagen gerealiseerd

9,4
op basis van 312 reviews

Laadpaal installatie service van LaderThuis.nl

Binnen 15 dagen
Gecertificeerd
Geen naberekening
Geen derde partijen

Installatieservice gespecialiseerde in laadpalen / laadstations voor elektrische auto’s aan huis.

LaderThuis heeft al 5 jaar een eigen installatieservice 100% gericht op het plaatsen van laadpalen. Binnen ons uitgebreide team werken hovenieren, stratenmakers en elektriciens die binnenshuis zijn ingewerkt op laadstations en alles wat er bij komt kijken.

Heb je zonnepanelen? Wij installeren laadpalen die slim met jouw zonnepanelen kunnen communiceren en hierdoor kun je een hoop geld besparen!

All-in installatie al vanaf

€680,-
Incl. BTW
Bel ons direct om jouw situatie door te nemen.
030 – 227 3388

Of vraag een offerte op maat aan en weet binnen 24 uur al wat het jou kost!
Offerte aanvragen

Jouw specialist in laadpalen en laadinstallaties voor elektrische auto’s

LaderThuis is dé expert in Nederland als het gaat om het installeren van laadpalen voor elektrische auto’s. Onze installatieservice is volledig gespecialiseerd in het installeren van laadpalen en we hebben al meer dan 5 jaar ervaring in deze branche. Ons team bestaat uit professionals die allen hun eigen specialiteit hebben en volledig zijn ingewerkt op het installeren van laadpalen en alles wat erbij komt kijken.

Gegarandeerd professionele installatie door in laadpalen gespecialiseerd team

Onze elektriciens zijn volledig op de hoogte van de NEN-1010 en NEN-3110 voorschriften en zorgen ervoor dat de installatie van de laadpaal veilig en volgens alle normen wordt uitgevoerd. Onze stratenmakers en hoveniers zorgen ervoor dat eventuele graaf- en straatwerkzaamheden op een professionele manier worden uitgevoerd, zodat er geen schade aan de omgeving ontstaat. Ons team van technische monteurs zorgt ervoor dat de bekabeling op de juiste manier wordt verwerkt.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om de kosten in de hand te houden en daarom bepalen wij de kosten op maat zonder narekening. Dit betekent dat de klant een offerte op maat ontvangt waarin alle kosten zijn opgenomen, zodat er geen onverwachte kosten ontstaan. Bij ons is transparantie en duidelijkheid belangrijk.

De service van LaderThuis.nl

Bij LaderThuis staat de klant centraal. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en daarom bieden wij een uitstekende service en garantie. Wij zijn trots op onze dienstverlening en staan achter onze installaties. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn, dan zorgen wij voor een snelle oplossing en herstel.

Snelle installatie door heel Nederland

Wij begrijpen dat je niet te lang wilt wachten op de installatie van je laadpaal. Daarom kunnen wij jouw laadpaal al binnen 15 werkdagen installeren, waar dan ook in Nederland. Een gemiddelde installatie duurt slechts 2 à 3 uur, dus je bent snel weer up-and-running.

Bespaar op je laadkosten met slimme laadpalen

Bij LaderThuis installeren we vooral laadpalen met zonnepanelen functies, zodat je kunt profiteren van slimme laadtechnologie. Hierdoor kun je je elektrische auto opladen met zelf opgewekte zonne-energie en bespaar je op je laadkosten. Bovendien hebben de laadpalen die wij installeren vaak load balancing functies, wat zorgt voor een hogere laadsnelheid en meer veiligheid.

Als u op zoek bent naar een professionele installatieservice voor uw laadpaal, dan bent u bij LaderThuis aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder.

Installatie aanvragen
De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 312 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info