Alfen laadpaal

Advies nodig?
Alfen single pro-line

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat betekent dat we ook steeds vaker de laadpaal tegenkomen. De Alfen laadpaal staat voor de hoogste bouwkwaliteit en innovatieve technieken. Als je een laadoplossing bestelt bij LaderThuis.nl, dan wordt het product gratis bezorgd. Ook ontvang je standaard 2 jaar garantie. Al onze voordelen zijn:

  • Beveiligde betaling
  • 30 dagen bedenktijd
  • Gratis levering
  • 2 jaar garantie op product en installatie

Toont alle 4 resultaten

Alfen laadpaal

De voordelen van een Alfen laadstation

Een Alfen laadpaal heeft verschillende voordelen. Bij de aankoop van een laadstation van het populaire merk, profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

  • Een slimme laadpaal met smart charging
  • Voorkom overbelasting van uw stroomnetwerk met load balancing
  • Socket geschikt voor auto’s met een type 1 en type 2 aansluiting

Smart charging

Dankzij het smart charging systeem van de Alfen laadpalen bespaart u flink op de kosten van uw stroom. De laadpaal gebruikt precies genoeg vermogen, waardoor uw auto snel wordt opgeladen. Zodra de accu is opgeladen dan schakelt de Alfen laadpaal zichzelf uit, waardoor u geen stroom meer verbruikt.

Load balancing

De Alfen laadpaal is voorzien van de slimme load balancing techniek. Dit betekent dat het systeem analyseert hoeveel stroom het netwerk verbruikt en hoeveel het aankan. Vervolgens past Alfen het vermogen aan op de capaciteit van het stroomnetwerk. Dit is vooral handig wanneer u meerdere auto’s tegelijkertijd wilt opladen.

Socket van de Alfen laadstations

De laadpalen van Alfen zijn beschikbaar met verschillende sockets. Zo laad u uw auto op met een type 1 of type 2 aansluiting. Bekijk de productgegevens van uw Alfen laadoplossing om achter de socket van die exacte laadpaal te komen. Weet u niet zeker welke socket u nodig heeft? Neem dan gerust contact met ons op voor meer kennis. We nemen samen de opties met u door en zo komt u tot de beste oplossing voor uw situtatie.

Zakelijke laadpalen voor thuis: Alfen laadpalen

Als u een zakelijke laadpaal thuis wilt installeren, is Alfen de juiste keuze. Alfen is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in laadoplossingen voor elektrische voertuigen en energieopslag. Alfen laadpalen zijn ontworpen voor zakelijke oplossingen aan huis en bieden diverse functies en voordelen voor bedrijven en hun werknemers.

Bouwkwaliteit van Alfen laadpalen

Een van de belangrijkste voordelen van een Alfen laadstation is de hoge bouwkwaliteit. Alfen laadpalen zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een robuuste constructie die bestand is tegen zware omstandigheden. Dit betekent dat de laadpaal jarenlang meegaat zonder dat er veel onderhoud nodig is. Bovendien is de installatie van Alfen laadpalen eenvoudig en snel, waardoor er minimale verstoring is van uw werkzaamheden.

Automatisch verrekenen van laadkosten

Een ander voordeel van Alfen laadpalen is dat u de laadkosten automatisch kunt verrekenen met uw administratie. Hierdoor hoeft u geen aparte rekeningen te maken voor het opladen van elektrische auto’s. Dit bespaart u veel tijd en moeite, en u kunt zich concentreren op uw kernactiviteiten. Bovendien hebben werknemers de mogelijkheid om thuis op te laden, wat het gebruik van elektrische auto’s bevordert en de CO2-uitstoot vermindert.

Alfen laadpaal kopen

Wilt u een Alfen laadpaal kopen? Alfen biedt verschillende laadpalen voor thuisgebruik. De Alfen Eve Single en Duo zijn de nieuwste modellen en bieden een laadvermogen van respectievelijk 7,4 kW en 22 kW. Beide modellen zijn uitgerust met slimme laadfuncties, zoals het plannen van laadsessies en het beperken van de stroomsterkte om overbelasting te voorkomen. De laadpalen hebben een compact formaat en een strak design, waardoor ze goed passen bij uw woning of bedrijfspand.

Alfen Eve Single

De Alfen Eve Single is een betaalbare en slimme laadpaal voor thuisgebruik. Met een laadvermogen van 7,4 kW is het geschikt voor de meeste elektrische auto’s. De Alfen Eve Single heeft een slimme interface en kan worden bediend met een app. Hierdoor heeft u altijd toegang tot de laadstatus en kunt u het laadproces op afstand beheren. De Alfen Eve Single is beschikbaar met verschillende stekkers en kabels, zodat u het beste kunt kiezen voor uw elektrische auto.

Alfen Eve Duo

De Alfen Eve Duo is een krachtige en slimme laadpaal voor thuisgebruik. Met een laadvermogen van 22 kW is het geschikt voor elektrische auto’s met een hogere laadsnelheid. De Alfen Eve Duo heeft ook een slimme interface en kan worden bediend met een app. U kunt de laadsessie

Alfen laadstation installeren

Laat uw laadpaal installeren door een erkende installateur van LaderThuis.nl. Binnen ons team werken ervaren hovenieren, stratenmakers en elektriciens.  Hierdoor weet u zeker dat de kabels goed worden gelegd en weggewerkt en dat u nog ver in de toekomst geniet van uw laadpaal.  Voor meer informatie bekijkt u onze pagina voor de laadpaal installatie.

Neem contact op

Heeft u een vaag over een van onze Alfen laadpalen of wilt u meer weten over de installatie van een laadpaal? Neem dan gerust contact met ons op via 030 – 227 3388 of info@laderthuis.nl. Onze specialisten voorzien u graag van eerlijk en passend advies voor uw situatie.

De waardering van laderthuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 248 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info