Wallbox laadpaal – Efficiënt laden

Advies nodig?
  • Intelligente stroomverdeling
  • Gratis levering
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3-5 jaar garantie op de laadpaal
Meer laden

Toont alle 2 resultaten


Ontdek de Wallbox laadpalen

Door de toegenomen populariteit van elektrische auto’s worden er ook steeds meer laadpalen gekocht. Met de Wallbox laadpaal laad je jouw auto efficiënt en energiezuinig op.

Elektrische auto met Wallbox laadpaal

De Wallbox laadpaal kan op de muur van de woning of garage bevestigd worden. Het is een efficiënt en compact laadsysteem. De paal kan dagelijks gebruikt worden en voorziet elektrische auto’s redelijk vlot van stroom.

Voordelen van deze laadpaal

Je hoeft niet meer langs een laadstation en hoeft daardoor de deur niet uit. Je kunt je elektrische auto in de nacht opladen, waardoor je de hele dag een volle accu hebt. De laadpalen laden ook vrij snel, waardoor het voertuig binnen enkele uren vol zit. Natuurlijk zijn er verschillende laadpalen verkrijgbaar. Daarnaast speelt de capaciteit van de elektrische auto ook een rol hierbij.

De Wallbox laadpaal is veilig en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Door loadbalancing raakt het stroomnetwerk niet overbelast en kunnen er meerdere apparaten op een netwerk aangesloten worden.

Snel laadvermogen en gebruik van de app

De laadpalen laden tot 22 kW. Ze zijn daarnaast ook met de mobiele app te verbinden en werken op wifi en bluetooth.

Intelligente laadpaal

De laadpaal beschikt over ingebouwde connectiviteit. Hierdoor kun je laadsessies op afstand bijhouden en beheren. Je kunt de sessies stoppen, starten en de laadgeschiedenis bekijken. Ook check je eenvoudig je laadkosten en houd je je administratie bij.

Veiligheid

De Wallbox laadpalen van LaderThuis.nl zijn volledig veilig. Alle apparaten die op stroom werken, moeten aan de veiligheidsnormen voldoen. Denk aan bescherming tegen oververhitting, overbelasting, kortsluiting en aardlekstroom.

Makkelijk te installeren

Je kunt de laadpaal binnen en buiten installeren, op verschillende plaatsen rond een woning of organisatie. Je kunt ze bijvoorbeeld aan wanden, palen, schuttingen en muren bevestigen. De laadpalen zijn universeel. Dat houdt in dat elke elektrische auto, ongeacht het merk of model, erop aangesloten kan worden.

Innovatief en duurzaam

Wallbox werkt hard aan verbeteringen en heeft een toekomstperspectief. Deze laadpalen voldoen aan alle eisen van elektrische voertuigen. Bovendien kunnen ze geüpgraded worden, zodat ze over de recentste tools beschikken. Ze stimuleren om meer elektrisch te gaan rijden. Hierdoor wordt het klimaat schoner en zullen er minder schadelijke gassen circuleren.

Gebruik van de Wallbox paal

Je kunt de laadpalen op driefasestroom aansluiten. Bekijk in de meterkast of je een driefasenaansluiting hebt. Weet je het niet zeker, dan is het verstandig dit te laten controleren door een elektricien. De laadpalen beschikken over een RFID-lezer. Hierdoor kan de laadpaal alleen door geautoriseerde personen gebruikt worden. Je sluit de laadpaal aan, waarna het laden automatisch start. De laadcapaciteit kan per laadpaal en auto verschillen. De laadtijd neemt dus enkele uren tot een dag in beslag.

Waar moet je op letten bij aanschaf?

Kijk altijd goed naar de laadcapaciteit. Gebruik je de auto veel? Dan is een snellere capaciteit van 22 kW misschien de beste keuze. Kijk ook naar de stekker. Er zijn veel soorten stekkers en soms moet er een andere stekker bij een laadpaal aangeschaft worden. De laadpalen van Laderthuis.nl beschikken over stekker type 2 en dit kan op de meeste elektrische auto’s aangesloten worden.

Installatie Wallbox laadpaal

Bij Laderthuis.nl heb je jouw Wallbox laadpaal binnen twee weken in huis. Bovendien krijg je altijd (technische) ondersteuning en advies. Laderthuis.nl installeert je laadpaal op een professionele manier. Onze installateurs beschikken over certificeringen en ruime ervaring, zodat de kwaliteit gegarandeerd is.

Transparantie in de kosten

Je krijgt altijd vooraf de totaalprijs. Dit betekent dat je voor de koop volledige transparantie krijgt in de prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan om inzicht te krijgen in jouw totaalprijs.

Neem contact op met Laderthuis.nl

Ontvang advies op maat of koop direct je Wallbox laadpaal bij Laderthuis.nl. Je ontvangt een vrijblijvende offerte, waarin we volledige transparantie geven over je kosten.

Ontvang advies op maat  Vraag een offerte aan

De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 305 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info