Kabelgoot stoeptegel 30 x 30

Nieuw!

LaderThuis.nl zekerheden

  • Beveiligde betaling & 30 dagen bedenktijd
  • 3 tot 5 jaar garantie op product en 2 jaar garantie op installatie
  • Gratis verzending boven €99,-

 80 incl. btw

De kabelgoottegel is de ideale oplossing voor veilig en georganiseerd thuisladen van elektrische auto’s. Hoogwaardige tegels van dezelfde kwaliteit (en maat) als gemeentelijke 30 x 30 stoeptegels. Geïntegreerde kabelgoot voor struikelvrije laadkabels. Controleer de goedkeuring in uw gemeente

Op voorraad

Slimme bundels

Productomschrijving

Kabelgoottegels – De Ideale Oplossing voor Veilig en Legaal Thuisladen op Openbare Voetpaden!

Bij Laderthuis.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om het opladen van elektrische auto’s thuis eenvoudiger en georganiseerder te maken. We zijn dan ook verheugd om ons nieuwste product te introduceren – de Kabelgoottegel! Deze kwalitatief hoogwaardige tegel is beschikbaar in zowel een standaard 30×30 cm formaat als een handige 30×15 cm halve tegel. Beide formaten zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit als de stoeptegels die in verschillende gemeenten worden gebruikt.

Wat is de Kabelgoottegel?

De Kabelgoottegel is een duurzame en functionele oplossing om laadkabels bij mensen thuis veilig en netjes te geleiden. Deze tegel integreert naadloos in uw trottoir, oprit of parkeerplaats en voorkomt zo struikelgevaar en rommelige kabels. Het slimme ontwerp omvat een geïntegreerde kabelgoot, waardoor u uw laadkabels moeiteloos kunt wegwerken.

Voordelen en specificaties:

  1. Veilig en georganiseerd: De Kabelgoottegel zorgt ervoor dat laadkabels veilig worden geleid, wat struikelen voorkomt en uw oprit of trottoir georganiseerd houdt.
  2. Hoogwaardige kwaliteit: De tegels zijn van dezelfde uitstekende kwaliteit als de stoeptegels die door verschillende gemeenten worden goedgekeurd.
  3. Verschillende formaten: U kunt kiezen uit het standaard 30×30 cm formaat of de handige 30×15 cm halve tegel, afhankelijk van uw specifieke behoeften.
  4. Weerbestendig: Gemaakt van duurzaam materiaal, zijn de Kabelgoottegels bestand tegen alle weersomstandigheden en gaan ze jarenlang mee.

Gemeentelijke goedkeuring en overwegingen:

Steeds meer gemeenten erkennen de waarde van de Kabelgoottegel als een veilige en nette oplossing voor thuisladen. Het is echter van cruciaal belang dat onze klanten van tevoren controleren of hun specifieke gemeente deze tegels goedkeurt voor gebruik op trottoirs en opritten. Dit zorgt ervoor dat u zonder zorgen kunt genieten van de voordelen van onze Kabelgoottegels en bijdraagt aan een georganiseerde en duurzame laadoplossing.

Met onze Kabelgoottegels bieden we een elegante en slimme oplossing voor het opladen van elektrische auto’s bij u thuis. Of u nu een hele tegel of een halve tegel nodig heeft, wij staan klaar om u te helpen bij het creëren van een georganiseerde laadomgeving.

Verder lezen

Refurbished modellen

Slimme thuislaad bundel – Peblar Business + HomeWizard
 1.235 incl. btw
Bekijken
Ev-Go bevestigingspaal voor Zaptec Go
 285 incl. btw
Bekijken
Refurbished: EV Laadkabel 3x32A (6 meter)
 110 incl. btw
Bekijken
Refurbished: EV Laadkabel 3x32A (6 meter)
 110 incl. btw
Bekijken

Installatie aanvragen voor dit product

  • Binnen 15 werkdagen
  • Eerlijke prijzen
  • Eigen gecertificeerde monteurs
Gratis offerte

Ook interessant

Naar de shop
De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 304 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info