EVBox laadpaal

Advies nodig?
  • Intelligente stroomverdeling
  • Gratis levering
  • 30 dagen bedenktijd
  • 3-5 jaar garantie op de laadpaal
Meer laden

Toont alle 3 resultaten


EVBox is een merk dat hoogwaardige laadoplossingen creëert door heel Nederland. Zo bieden ze EVBox laadpalen voor thuis en aan bedrijven zoals parkeergarages en wagenparken. Het in 2010 opgerichte Nederlandse bedrijf is ondertussen uitgegroeid tot een echte marktleider op het gebied van laadsystemen.

De voordelen van een EVBox laadpaal

De EVbox laadpaal heeft veelzijdige laadoplossingen voor elektrische auto’s en daarmee komen velke voordelen. Wij hebben hier enkele voor jou op een rijtje gezet, zodat je een overwogen keuze maakt.

1.  Geschikt voor elke elektrische auto

In principe kun je elke elektrische auto aansluiten aan de EVBox laadpalen met een type 2-aansluiting. Contoleer dus eerst de aansluiting van jouw auto om te bepalen of de EVBox de juiste optie voor jouw situatie is.

2.  Maakt gebruik van slimme software

De EVBox laadpalen maken gebruik van slimme software die laadbeheer gemakkelijk en inzichtelijk maakt. Je beheert jouw laadpaal op afstand door bijvoorbeeld laadsessies te starten en te stoppen. Je kunt de paal ook op afstand updaten. Daarnaast krijg je inzicht in de verschillende laadsessies, zoals de tijd en de kosten per sessie.

3.  Optimaliseren van laadschema

Wil je graag jouw kosten minimaliseren? Met de EVBox software bepaal je hoeveel energie wordt toegewezen op verschillende dagen en tijdstippen. Zo minimaliseer jij jouw kosten.

4.  Werkt ook met software van derden

Gebruik je de EVBox laadpaal thuis om een leaseauto op te laden? En heeft jouw bedrijf eigen software? Dan kan je ook deze software gebruiken om de laadpaal te beheren.

5.  Laad sneller

De CE-gecertificeerde laadpalen van EVBox laden tot acht keer sneller dan een regulier stopcontact. Met één uur laden rijd je wel tot 120 kilometer, afhankelijk van het vermogen dat je aan de laadpaal toewijst.

6.  Drie jaar garantie op de EVBox laadpaal

De EVBox laadpalen komen met drie jaar garantie. Daarnaast krijg je hierbij ook automatische software-updates.

7.  Gebalanceerd energieverbruik

Met de software kan je het maximale verbruik aanpassen. Hierdoor wordt de beschikbare stroom veilig verdeeld tussen de laadpaal en andere apparaten.

8.  Mogelijkheid tot werknemersvergoeding

De EVBox laadpalen hebben een MID-gecertificeerde kWh-meter om werknemersvergoeding automatisch toe te passen.

EVBox lader voor thuis

De EVBox Elvi laadpaal is een van de laders die beschikbaar is voor thuis. Deze lader heeft een modulair ontwerp, wat wil zeggen dat je het naar wens aanpast. Zo kun je het opwaarderen met een andere laadkabel of extra laadvermogen. Het standaard laadvermogen van de Elvi is 11kW, maar is uit te breiden tot een hoog maximaal AC-laadvermogen van 22 kW met het vervangen van de laadkabel.

EVBox laadpaal installeren

Bestel jouw EVBox laadpaal of vraag een offerte aan. Wij nemen dan op afstand de situatie op, tenzij deze lastig is in te schatten. In dat geval komen wij van tevoren bij jou thuis om de situatie te bekijken. Onze monteurs komen dan vervolgens binnen vijftien werkdagen de laadpaal installeren. Dit wordt gedaan door onze eigen gecertificeerde monteurs.

Bestel nu jouw EVBox laadpaal

De EVBox laadpalen zijn van hoogwaardige kwaliteit met alle technische toepassingen die de laadpalen toekomstbestendig maken. De modulaire toepassingen maken dat de laadpalen nog aan te passen zijn voor bijvoorbeeld meer vermogen en een snellere laadtijd Bestel jouw EVBox laadpaal nu voor thuis bij LaderThuis.nl. Bij ons krijg je gratis verzending en gegarandeerd een uitstekende service.

Contact opnemen

Heb je vragen over de EVBox laadpalen of een van onze andere producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 030 2273 388 of een e-mail te sturen naar info@laderthuis.nl.

Ontvang advies op maat  Vraag een offerte aan

De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 312 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info