Easee laadpalen

Advies nodig?
Easee base 2-way montage paal

Elektrische auto’s zijn niet meer weg te denken uit het straatbeeld en dat betekent dat we ook steeds vaker de laadpaal tegenkomen. De Alfen laadpaal staat voor de hoogste bouwkwaliteit en innovatieve technieken. Als je een laadoplossing bestelt bij LaderThuis.nl, dan wordt het product gratis bezorgd. Ook ontvang je standaard 2 jaar garantie. Al onze voordelen zijn:

 • Beveiligde betaling
 • 30 dagen bedenktijd
 • Gratis levering
 • 2 jaar garantie op product en installatie

Toont alle 7 resultaten

Easee laadpalen

Easee laadpaal

Een Easee laadpaal kopen bij LaderThuis.nl

Ben je nog op zoek naar een laadpaal voor je elektrische auto? Bij LaderThuis.nl vind je de slimme laadpaal van Easee. Deze visueel en functioneel aantrekkelijke laadpaal is zeer geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik en brengt vele voordelen met zich mee. Zeker het overwegen waard.

Een slimme laadpaal

Met de Easee laadpaal voorkom je een hoop gedoe en uitzoekwerk. Deze laadpaal past zichzelf namelijk automatisch aan op je elektrische auto. Daarnaast is hij universeel, waardoor hij op alle elektrische auto’s past. Je hoeft je dus niet voor elke nieuwe auto te verdiepen in de instellingen.

Easee laadpaal beschikt over Load Balancing

Een ander groot voordeel van deze slimme lader is dat hij beschikt over Load Balancing. Dit houdt in dat de verbinding tussen alle laders met elkaar wordt gecommuniceerd. Merkt de Easee laadpaal dat een bepaalde auto leger is dan een ander? Dan krijgt deze auto voorrang. En wist je dat tot wel 101 Easee laadpalen op één enkele groep geplaatst kunnen worden?

Dynamic Load Balancing

Wil je dat je Easee laadpaal ook nog eens rekening houdt met het energieverbruik van je woning? Bekijk dan ook de Easee Equalizer. Deze zorgt ervoor dat je nog veiliger en beter oplaadt. Merkt de lader namelijk dat je in huis een hoop energie verbruikt, bijvoorbeeld doordat de wasmachine, magnetron en de tv aanstaan? Dan zal hij minder energie toevoeren naar de elektrische auto. Hiermee voorkom je kortsluiting door overbelasting. En al deze gegevens vind je ook terug in de Easee App.

Download de Easee App

Schaf je een Easee laadpaal aan? Download dan ook de Easee App. Hiermee beheer je een hoop slimme functies van het laadstation. Een aantal van deze handige functies zijn:

 • de status van de lader controleren;
 • het laadvermogen aanpassen;
 • laadsessies inplannen;
 • het opladen van de auto pauzeren;
 • de laadkabel vergrendelen.

Functionaliteiten en specificaties

Het Easee laadstation brengt vele handige functionaliteiten en specificaties met zich mee. We lichten er graag een aantal uit.

Compact en futuristisch

Hij is erg compact, zelfs nog kleiner dan een A4’tje. Daarnaast is hij bestand tegen alle weersomstandigheden, zonder dat hij extra bescherming nodig heeft.

Kies je gewenste kleur

Maak het compacte laadstation nog aantrekkelijker door zelf een kleur te kiezen. Bij het Easee Home laadstation 22kW heb je de keuze uit verschillende kleuren. Welke kleur kies jij?

 • Zwart
 • Rood
 • Wit
 • Blauw

4G internet

Heb je even geen wifi? De Easee laadpaal is altijd online, dankzij de geïntegreerde 4G sim. Je ontvangt een 4G-abonnement bij de aanschaf, speciaal voor de laadrobot.

Altijd up-to-date

Omdat het laadstation altijd online is, is hij ook altijd up-to-date. De Easee laadpaal update zichzelf namelijk met de nieuwste functionaliteiten wanneer deze beschikbaar zijn.

Permanente vergrendeling mogelijk

Wil je ervoor zorgen dat niemand de laadkabel steelt? Dan heb je de mogelijkheid om hem te vergrendelen aan het laadstation.

Easee wallbox of laadpaal?

Het Easee Home laadstation is in te zetten als wallbox en als laadpaal. Standaard leveren we hem namelijk als wallbox, maar in combinatie met de Easee montagepaal maak je er eenvoudig een laadpaal van die je los van een pand plaatst.

Laat je Easee laadpaal door ons installeren

Koop je een Easee laadpaal bij LaderThuis.nl? Laat hem dan ook gelijk door ons installeren. Binnen 15 werkdagen zorgen onze specialisten ervoor dat je je laadpaal kunt gebruiken.

Ontvang advies op maat Vraag een offerte aan

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over onze Easee laadpalen? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder. Je bereikt ons via 030 227 3388 of info@laderthuis.nl. We zijn ook bereikbaar via onze chatfunctie.

De waardering van laderthuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 248 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info