Snelle navigatie

Alfen laadpaal

Een Alfen laadpaal is een moderne laadoplossing van Nederlandse makelij. Kies het model laadpaal dat bij je thuisgebruik of zakelijk gebruik past. En laat hem door de experts van LaderThuis.nl op jouw locatie installeren.

Een Alfen laadpaal kopen betekent dat je de beschikking hebt over een superieur stuk technologie. Met een hoge betrouwbaarheid en de nieuwste functies zoals meerdere sockets, dynamic load balancing en een app waarmee je je energieverbruik kunt optimaliseren.

Laadpaal installeren

Onze gecertificeerde experts van LaderThuis.nl installeren graag je nieuwe Alfen laadpaal. Binnen 15 werkdagen, zonder bijkomende kosten en volledig verzorgd door één enkele partij installeren we je nieuwe laadpaal.

Enkele of dubbele socket?

Een Alfen laadpaal kan uitgerust zijn met een enkele of dubbele socket, oftewel een enkele of dubbele aansluiting. Met een enkele socket laad je één elektrische of hybride auto op, maar met een dubbele socket kun je twee auto’s opladen. Het laatste type is handig als jij en je partner allebei een elektrische auto hebben of als je een oplossing zoekt voor het wagenpark van je bedrijf.

Alfen laadpaal modellen

Onder de verschillende laadpalen van Alfen is er gegarandeerd een variant die perfect aansluit bij jouw  wensen en behoeften.

Alfen EVE Single S-Line

De Alfen EVE Single S-Line is een uitstekend model voor de meeste mensen die hun auto thuis willen opladen. Met een aansluiting van 11 kW, een ethernetverbinding en een energiemeter biedt deze paal alles wat een eigenaar van een elektrische auto nodig heeft. De Alfen EVE Single S-Line is verkrijgbaar als laadpaal of wandmodel en kan optioneel worden uitgerust met een slim dynamic load balancing-systeem. Kies voor een vaste of losse laadkabel en je bent klaar om groen de toekomst in te rijden.

Alfen EVE Single Pro-Line

De Alfen EVE Single Pro-Line biedt meer mogelijkheden dan de S-line. Het laadvermogen is met 22 kW verdubbeld en de smart charge-functie maakt het efficiënter om meerdere elektrische auto’s tegelijk op te laden. Deze laadpaal heeft een optioneel dynamic load balancing-systeem. Wil je deze Alfen laadpaal kopen voor zakelijk gebruik? Kies dan voor de variant met een RFID-kaartlezer om de energiekosten te verrekenen

Alfen EVE Double Pro-Line

De Alfen EVE Double Pro-Line is de ultieme lader voor zowel particulieren en bedrijven. Met een vermogen van 22 kW, de mogelijkheid om twee voertuigen tegelijk aan te sluiten, standaard dynamic load balancing en veel extra gebruikersvriendelijke functies is dit een bijzonder toekomstbestendige keuze

Voordelen van Alfen

Alfen gebruikt de modernste technologieën bij de ontwikkeling van zijn laadpalen. Dit maakt de laadpalen op veel vlakken beter dan die van de concurrentie. Een Alfen laadpaal onderscheidt zich door de volgende voordelen:

Dynamic load balancing system

Dynamic load balancing is een intelligent systeem dat het energiegebruik van de laadpaal aanpast. Deze technologie maakt het overbodig om de meterkast te verzwaren en optimaliseert de laadtijd van je elektrische auto. Dynamic load balancing voorkomt ook een mogelijke overbelasting van je energienetwerk door de laadpaal en vermindert daarmee de kans op stroomuitval.

Betrouwbaar en veilig

Alfen is gevestigd in Hilversum. Dit bedrijf in elektrische technologieën heeft een geschiedenis van meer dan 80 jaar en is sinds 2011 actief binnen de ev-laderbranch. Alfen is nu een van de grootste spelers op de binnenlandse markt en heeft partners zoals de Rijksoverheid, Jaguar, Ellevio, Glennmont en Phoenix Contact.

De producten van Alfen worden beschouwd als bijzonder hoogwaardig en betrouwbaar en hebben diverse (inter)nationale keurmerken hebben. Daarom is het kopen van een Alfen laadpaal een investering in een uitstekende laadoplossing met optimaal gebruiksgemak.

Compatibel met alle elektrische auto’s

Bij het kopen van een Alfen laadpaal hoef je niet eerst uit te zoeken of het systeem geschikt is voor jouw model elektrische auto. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat al hun producten compatibel zijn met alle soorten elektrische voertuigen op de markt. Dit maakt een Alfen laadpaal bijzonder veelzijdig, vooral als je een zakelijk wagenpark hebt met verschillende soorten voertuigen.

Simlockvrij

De software van sommige merken laadpalen is slechts compatibel met één specifieke leverancier. Dit geldt niet voor de palen van Alfen. Natuurlijk zijn ze voorzien van gebruiksvriendelijke apps, waarmee je jouw stroomgebruik tot in de details kunt bekijken. Wil je toch liever gebruikmaken van de software van een ander bedrijf? Dan is dat geen probleem: de laadpalen van Alfen zijn simlockvrij.

Revolutionaire smart technology

De Alfen EVE Double Pro-Line is uitgerust met twee sockets en maakt gebruik van slimme oplaadtechnologie genaamd smart charge. Dit innovatieve systeem maakt efficiënt opladen van meerdere elektrische voertuigen tegelijk mogelijk. Het zorgt ervoor dat de voertuigen met de laagste batterijcapaciteit prioriteit krijgen bij het ontvangen van elektriciteit, terwijl auto’s met een batterijpercentage van meer dan 80% langzamer worden opgeladen. Bovendien kun je als gebruiker eenvoudig instellen welke voertuigen voorrang moeten krijgen, waardoor je maximale controle hebt over het laadproces van jouw auto.

Alfen laadpaal app

Via je smartphone, laptop of tablet beheer je jouw laadpaal met de MyEve app. In deze overzichtelijke app geef je jouw voorkeuren voor laden aan, bekijk je duidelijke overzichten van je energieverbruik en configureer je de laadpaal volgens jouw voorkeuren. Verbind je elektronica draadloos of bedraad met je laadpaal. MyEve is uiteraard beschikbaar voor Android, iOS en Google Play.

Garantie en storingen

Bij ons heb je 3 jaar garantie op onze producten en installatie. Meer informatie over onze garantie op onze producten en installatie na aankoop staat in onze algemene voorwaarden.

Technische problemen kunnen zich wel eens voordoen, daarom bieden we ook een storingsdienst aan. Met ons service abonnement heb je het hele jaar door

Technische problemen kunnen zich wel eens voordoen, maar met ons service- en onderhoudscontract heb je jaarlijks recht op een uitgebreide controle en snelle storingsdienst. Abonnementhouders krijgen voorrang in de planning als het gaat om technische problemen. We zijn altijd binnen bereik en lossen snel het probleem voor je op.  

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Meer weten over de kosten onze Alfen laadpalen en onze installatieservice? Vraag een offerte aan via de onderstaande button en we versturen deze binnen 48 uur.

Vraag na dit artikel?

We helpen je graag om meer duidelijkheid te krijgen. Neem gerust contact met ons op

Stel een vraag

Laat de eerste reactie achter

Eigen laadpaal aan huis?

Binnen 15 werkdagen je eigen laadpaal
Meer info
Andere berichten
De waardering van laderthuis.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 303 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info