Laadpaal kopen

Laadpaal kopen

Als je de trotse eigenaar bent van een elektrische auto, is het ideaal om ook te beschikken over een eigen laadpaal. Door een laadpaal te kopen en op je terrein te laten zetten, ben je er zeker van dat je je auto altijd kunt opladen. Haal de stekker uit de houder en plaats hem in het oplaadpunt van de auto. Geheel zonder gedoe!

  • Binnen 15 werkdagen geïnstalleerd
  • 2 jaar garantie op product en installatie
  • Geen narekening & geen derde partijen
  • Gratis bezorging van het laadstation
ratio_vaste_kabel_wallbox_zonnepanelen_elektrische_auto_laderthuis_2

Voordelen van een laadstation

Waarom is het eigenlijk beter om een eigen laadpaal te hebben, vergeleken met het opladen bij een openbaar laadstation? Heel simpel: bij je eigen laadpaal is er altijd plek en je betaalt vaak minder dan bij een openbaar laadstation. Maar er zitten nog veel meer voordelen aan het kopen van een privé laadpaal. We zetten alle voordelen op een rij:

  • De kosten per kWh zijn lager dan bij een openbaar laadstation.
  • Het is veilig; je elektrische of hybride auto staat op je eigen terrein.
  • Je hoeft niet meer te wachten; er is altijd plek.
  • Je eigen laadstation is ook op te laden via zonnepanelen.

Waarom een laadpaal kopen bij LaderThuis.nl?

Koop een laadpaal bij LaderThuis.nl. Waarom? We zijn dé specialist op het gebied van laadstations. Bij ons vind je laadstations, alle benodigde accessoires en we installeren hem ook nog eens zelf. Je bent dus in één keer klaar!

Onze laadstations

In ons uitgebreide assortiment vind je laadpalen, wallboxen én mobiele laders met uiteenlopende specificaties.

Een app, pas of volledig via een scherm

De laadstations zijn te bedienen met een app, pas of via het schermpje op het laadstation. Met de app, die slechts bij een aantal laadpalen benodigd is, start en stop je het laden van de auto. Daarnaast biedt hij inzicht in het actuele verbruik en kun je de lader vergrendelen. Bij andere laadpalen is een pas of druppel benodigd om hem te ontgrendelen.

Als het laadstation niet per se vergrendeld hoeft te worden, dan zijn de laadstations waarbij je de instellingen beheert via het scherm voldoende.

Zonnepanelen

Heb je al zonnepanelen op het dak of denk je eraan om erin te investeren? Een aantal van onze laadpalen bieden de mogelijkheid om op te laden met de opgewekte energie van je zonnepanelen.

Mobiele lader

Is er geen laadstation in de buurt? Creëer er dan zelf een met de mobiele lader. De mobiele laders passen op de meeste Europese stopcontacten.

Installatie van je nieuwe laadpaal

We bieden je graag onze all-in service aan. Als je bij ons je laadpaal koopt, komen onze zeer ervaren installateurs hem ook persoonlijk installeren. En indien je zonnepanelen hebt, zorgen we er direct voor dat ze slim kunnen communiceren met elkaar. Wil je weten wat je betaalt voor een laadpaal inclusief installatie? Vraag dan gerust een offerte aan.

De waardering van laderthuis.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 226 reviews.
Wij gebruiken cookies
Geen zorgen. Wij gebruiken deze cookie alleen voor functionele doeleinden.
Ik begrijp het
Meer info