LaderThuis installaties

Laderthuis heeft veel ervaring met installaties van laadstations. Zowel zakelijke als particuliere installaties. Samen met onze installatiepartners krijgen we bijna alles voor elkaar. Uw wens is ons bevel!

 

 

Zo snel mogelijk een installatie compleet maken?

Klik hier om het installatie-voorbereidingsformulier in te vullen

 

 

Wat maakt LaderThuis installaties zo bijzonder?

LaderThuis is een initiatief van ervaren installateurs. Onze deskundige kennen bijna elk laadstation van binnen en van buiten. Alles waar rekening mee moet worden gehouden tijdens een installatie is LaderThuis van op de hoogte. Elke situatie is anders. Maar elk probleem is al een keer tegengekomen en opgelost. Onze installaties zijn hierdoor meer precies, vlugger maar ook altijd goed. Maar het mooiste van onze installaties. Is dat ze binnen 10 werkdagen uitgevoerd kunnen zijn. 

 

LaderThuis Installatieservice

Onder Installatieservice wordt verstaan: het aansluiten, inregelen en testen van het product. Tevens zal er een korte uitleg worden gegeven over het product. Enkel de bestelde materialen worden geïnstalleerd. Bij de installatie van het product beperkt de installatiespecialist zich tot de materialen welke in de offerte zijn meegenomen en (in doos) worden geleverd bij het product. Additionele werkzaamheden, producten en materialen kunnen tegen een meerprijs door onze installateur geïnstalleerd worden. Indien dit bij jou het geval is word je voorafgaand aan de werkzaamheden hierover geïnformeerd en om akkoord gevraagd.

 

Grond werkzaamheden

Indien het laadstation buiten wordt geplaatst kan het noodzakelijk zijn dat er graafwerkzaamheden worden uitgevoerd. LaderThuis kan dit voor de Consument uitvoeren, echter kan en zal geen kwaliteitsgarantie afgeven voor de herstelwerkzaamheden. Consument kan ervoor kiezen om de herstelwerkzaamheden aan bestrating of tuin te laten uitvoeren door een gespecialiseerd hoveniers of bestratingsbedrijf. Om beschadigingen aan de bestaande leidingen in de grond te voorkomen, geeft Consument aan waar deze eventuele kabels of leidingen zich bevinden.

 

Vereisten voor het installeren van een Laadstation voor elektrisch vervoer:

Er dient een veilig en werkende elektrische installatie aanwezig te zijn waarop het Laadstation kan worden aangesloten. Tevens dien je te zorgen voor schone, droge, veilige en goed bereikbare werkplekken, dus zowel bij de meterkast alsmede ook de kruipruimte voor het geval er kabels onder de vloer moeten worden aangelegd.

In de meterkast dient voldoende ruimte te zijn voor een eventuele uitbreiding van de benodigde groepen. De aansluiting van de netbeheerder dient te voldoen aan de gewenste vermogensvraag en spanningsniveau van de installatie na uitbreiding. Dit is de verantwoordelijkheid van de Consument. . Indien de aanvang of voortgang van het werk wordt vertraagd door een omstandigheid die voor risico van de Consument komt, dan dient de Consument de daaruit voor de installatiespecialist voortvloeiende schade te vergoeden indien deze aan de consument kan worden toegerekend

Om gebruik te maken van de functionaliteit van het Laadstation dient er een werkende DSL router (WiFi) aanwezig te zijn met ruim voldoende bereik op de locatie. Tevens kan het nodig zijn dat er een vrije LAN poort beschikbaar is. Zorg ervoor dat je jouw WiFi-wachtwoord bij de hand hebt op het moment van de installatie.

Wij stellen het op prijs wanneer je de bijbehorende applicatie (app) die bij je nieuwe Laadstation past, vooraf hebt geïnstalleerd.

 

 

Verloop LaderThuis installatie

 

1. Persoonsgegevens formulier

U vult ons voorbereidingsformulier in zodat wij alle nodige gegevens van u hebben om een goede installatie samen te stellen en contact met u op te nemen. Ook kunt u hier invullen welk product u heeft gekozen dan wel op het oog heeft zodat wij weten waar u naar op zoek bent. Het invullen van dit formulier kost u ongeveer 2 tot 5 minuten.

 

2. Adviserend gesprek

Als u heeft aangegeven dat wij telefonisch contact met u op mogen nemen bellen wij u kort op over uw keuzes en geven u vrijblijvend advies over de beste laadoplossingen voor bij u thuis of op de zaak. Dit gesprek voert u met een vakman die puur is gefocust op het samenstellen van de ultieme laadoplossing voor uw situatie en dus niet aan de prijskaartjes denkt.

 

3. Schouwing

 

Schouwing op afstand

U vult ons schouwingsformulier in en wij bellen u naderhand terug om deze met u door te nemen. Door de ervaring van onze medewerkers is het zelden nodig om een schouwing op locatie uit te voeren. 

 

Schouwing op locatie €80,-

In speciale gevallen kunnen wij een afspraak meken waarbij u als klant en wij als inspeceur allebei aanwezig zijn op locatie. Op deze manier kunnen wij een plan voorbereiden en u de beste laadoplossing garanderen.

 

4. Definitieve afspraak

Er wordt een definitieve afspraak gemaakt en wij plannen de installatie in.

 

5. Definitieve afspraak

Installatie wordt uitgevoerd.

Om de werkzaamheden zorgvuldig uit te kunnen voeren is het belanrijk dat onze installateurs ruimte hebben in de meterkast. Wij vragen u dus ook vriendelijk om de meterkast vrij te maken van zelfgeplaatste planken en/of losse spullen voordat de installateur op locatie is.

 


Wij installeren alleen producten die zijn gekocht op LaderThuis.nl. Heeft u al een laadstation en wilt u deze geïnstalleerd hebben? Dan raden wij u aan een erkend installateur te raadplegen die gespecialiseerd is in laadstations.


 

Altijd goed

Door de uitgebreide kennis en ervaring van onze installateurs kunnen wij u een werkende installatie garanderen. Mochten er achteraf problemen ontstaan. Geen probleem. Wij plannen zo snel mogelijk een reperatie in. Als het apparaat vervangen moet worden zorgen wij voor een tijdelijke laadmogelijkheid zodat u altijd kan laden.

 

Snel geregeld

Van schouwing tot het configureren van uw apparaat. Binnen 5 tot 10 werkdagen is jouw laadstation gebruiksklaar. De installatie zelf zal hoogstens een middag duren.

Team

Onze installatiepartners zijn een verlengstuk van Laderthuis.nl. Daardoor weten wij precies wat er op de werkvloer gebeurd. Wij zullen er dus ook als een hecht team voor zorgen dat voor u de perfecte installatie wordt gerealiseerd.

LaderThuis

LaderThuis heeft de beste laadoplossing voor je elektrische auto. Onze laadpalen zijn toekomstbestendig, slim, snel en efficiënt op te laden en met gemak te beheren.

Offerte Aanvragen

Snel weten wat de kosten zijn voor uw eigen laadpaal?

Offerte aanvragen