Zakelijke installaties


Zakelijk laden kan tegenwoordig op de zaak maar ook thuis. Veel laadstations bieden ook de optie om alle berekeningen te delen met de administratien van uw zaak/werkgever.

 

 

Compleet pakket

Wij bieden u een compleet installatiepakket aan. Van het aanleggen van de kabels tot het configureren/koppelen van alle programma's en backoffices voor eventuele kostenverrekening.

 

Laadtijd

Ook thuis je auto opladen kan tegenwoordig razendsnel. Met een juiste aansluiting en technieken zoals loadbalancing is uw auto ook na een kortere nacht volledig rijklaar.

Voordelig

De meeste laadoplossingen worden aangeboden via abonnementen. LaderThuis biedt abonnementloze laadsystemen. Programmeer het opladen bijvoorbeeld op uren van de dag (daluren) waarop de stroom het voordeligst is en bespaar zo op de elektriciteitsrekening.

 

Eigen beheer

Er zijn tegenwoordig een hoop manieren om uw eigen apparaten te beheren. Dit kan via apps op uw smartphone maar vaak ook op interfaces van de apparaten zelf. U kunt zelf bepalen met welk vermogen het apparaat laadt maar ook bijvoorbeeld wie er mag laden op uw apparaat.

 

 

LaderThuis

LaderThuis heeft de beste laadoplossing voor je elektrische auto. Onze laadpalen zijn toekomstbestendig, slim, snel en efficiënt op te laden en met gemak te beheren.

Offerte Aanvragen

Snel weten wat de kosten zijn voor uw eigen laadpaal?

Offerte aanvragen