fbpx

Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd

Binnen 10 werkdagen geïnstalleerd

HomeShopInstallatieAfbeeldingenVerhuizenContact Winkelwagen

Peugeot 208e

Thuis jouw Peugeot opladen? Binnen 2 weken plaatsen wij jouw laadpaal. Vraag een laadpaal aan en wij regelen alles.

 
 
 

3-Fase

Laadmogelijkheid

De auto laadt op 3-fasen. Dit doet hij met een maximale stroom van 16A. Op 1-fase doet hij dit met 32A.

 
 
 

11 kW

Max. laadvermogen

Bij een gemiddelde installatie (11 kW) laadt de auto in ongeveer 6 uur tijd van 0% naar 100%.

 
 
 

45 kWh

Bruikbare accu

Met een accu van 45 kWh heeft de Peugeot een actieradius van 275 km.

Advies van de experts

De Peugeot laadt op 3-fasen. Wij raden aan om een 3-fase laadstation te nemen. Heeft u veel elektrisch apparatuur in huis? Dan is het ook aan te raden om een laadpaal te nemen die slim kan laden.

Op die manier behaal je maximale laadsnelheid, zal je stroomsysteem nooit overbelast raken en bent u op de toekomst voorbereid.

Top 3 laadpalen voor de Peugeot

De perfecte laadpaal voor jouw Peugeot?

Wij willen jou de beste laadervaring bieden. Neem contact met ons op en krijg professioneel advies over welke laadpaal / installatie voor jouw Peugeot geschikt is.

Google reviews LaderThuis.nl

Jos Atteveld
5.0

Installateurs van LaderThuis hebben vandaag een Alfen Eve single PRO-LINE laadinstallatie naar onze volle tevredenheid geïnstalleerd. De installateur had nog een goed advies om in de meterkast een beter functionerende aardlekschakelaar te plaatsen. Alles is correct uitgevoerd. Onze complimenten voor dit bedrijf.

Pieter V Oostrum
5.0

Alles snel en netjes gereged .En zeker niet te duur .

F.P. van der Horst
5.0

Zeer snelle en deskundige installateurs. Vriendelijk en beleefd en ruimen alles weer netjes op.

Niek van Erk
5.0

Snelle service, meerdere opties besproken en binnen 4 dagen geplaatst. Netjes volgens afspraak en zeer kundige installatie.

Rudi van Dam
5.0

Ik heb een Wallbox Pulsar Plus gekocht. De reden dat ik 5 sterren geef is door de sportieve en uitstekende service: hoewel ik dacht dat het gewoon een scherpe aanbieding was, bleek de prijs eigenlijk fout. Na wat contact gewoon voor de prijs gekregen en de volgende dag al bezorgd. Netjes!

Rik Dubbink
5.0

duidelijke afspraken. Flexibiliteit in de planning en daarna een snel en gedegen team dat de installatie uitvoerde. Goede voorlichting en uitleg en netjes alle troep opgeruimd. Een goed voorbeeld! Zeker aan te raden als je een laadinstallatie wil aan laten leggen.

Rick Overmars
5.0

Snel en vakkundig geinstalleerd door aardige mensen die weten waar ze het over hebben. Komen ook met goede suggesties om mijn meterkast te verbeteren en hebben direct een stroomleiding door de tuin getrokken voor verlichting.

Pieter Achterberg
5.0

Uitstekend werk en nette plaatsing van mijn Ratio smart laadbox. Het bleek achteraf nogal complex vanwege de inhoud van onze oude meterkast, maar het team heeft het prima gefixt. Aanrader !

David van de Kerke
5.0

Laderthuis.nl heeft binnen een week een lader bij ons thuis geïnstalleerd. Alles aan dit bedrijf is goed. De service, het advies, het contact en de daadwerkelijke installatie zijn erg goed voor elkaar. De installatie verliep snel en kundig. Zelfs na afloop even met de stofzuiger door de hal om wat troep weg te halen. Echt top! Zeker aan te raden.

Dineke de Jonge
5.0

Top werk geleverd, heel fijn dat jullie zo meedenken qua plaatsen. Ook het installeren van extra’s zoals apps hebben ons enorm geholpen! Nemen alle tijd voor nette afwerking. Bedankt!

Ook een review achterlaten?

Open WhatsApp
1
WhatsApp ons je vragen!
Wij staan 24/7 voor jou klaar op WhatsApp!

❓ Stel je vraag
📄 Vraag gemakkelijk een offerte aan
📲 Stuur ons je op- en aanmerkingen