Thuis je auto laden
Particuliere pagina

Installatie van uw eigen laadpaal aan huis

Thuis opladen is naast handig en snel nu ook super voordelig. Wij bieden namelijk abonnementloze laadsystemen. Verder zijn onze laadoplossingen aanpasbaar aan alle woonsituaties.

 

Veiligheid

Het laden van een auto vergt enorm veel electriciteit. Daarom is het vermogen dat door een aansluiting van een laadstation gaat ook vrij hoog. Veiligheid is dus zeer belanrijk. Wij helpen u er graag bij om de veiligste schakeling/configuratie bij u thuis te realiseren. Zodat u zonder zorgen het maximale uit uw laadstation haalt.

 

Laadtijd van uw elektrische auto

Thuis je auto opladen kan tegenwoordig ook razendsnel. Met een juiste aansluiting en technieken zoals load-balancing is uw auto ook na een kortere nacht volledig rijklaar.

 


Voordelig

De meeste laadoplossingen worden aangeboden via abonnementen. LaderThuis biedt abonnementloze laadsystemen. Programmeer het opladen bijvoorbeeld op uren van de dag (daluren) waarop de stroom het voordeligst is en bespaar zo op de elektriciteitsrekening.

 

Eigen beheer

Er zijn tegenwoordig een hoop manieren om uw eigen apparaten te beheren. Dit kan via apps op uw smartphone maar vaak ook op interfaces van de apparaten zelf. U kunt zelf bepalen met welk vermogen het apparaat laadt maar ook bijvoorbeeld wie er mag laden op uw apparaat.

 

 

LaderThuis

LaderThuis heeft de beste laadoplossing voor je elektrische auto. Onze laadpalen zijn toekomstbestendig, slim, snel en efficiënt op te laden en met gemak te beheren.

Offerte Aanvragen

Snel weten wat de kosten zijn voor uw eigen laadpaal?

Offerte aanvragen