Professionele installatie voor veiligheid

maandag 14 januari 2019

Wat veel mensen niet weten, is dat de stroom die wordt afgegeven door een laadpaal aan een auto in één nacht, een heel huis kan voorzien van elektriciteit voor drie weken. Er gaat nogal wat stroom om bij het laden dus. Iets waar heel voorzichtig mee om moet worden gesprongen.

Goede laadpalen werken volgens het Mode 3 protocol. Deze laadmethode zorgt ervoor dat de auto op ieder moment de juiste hoeveelheid energie krijgt. Zo staat er geen stroom op de laadpaal wanneer de stekker niet of niet goed is aangesloten. Ook wanneer de laadkabel wordt losgetrokken, stopt het laadproces onmiddellijk. Hierdoor is het opladen met een laadpaal heel veilig. Uiteraard werkt de Wallbox ook via het Mode 3 protocol. Door het uit handen geven van de installatie van de Wallbox door één van onze professionele installateurs, ben je ervan verzekerd dat het opladen met de Wallbox veilig is.

Nieuwsoverzicht

LaderThuis

LaderThuis heeft de beste laadoplossing voor je elektrische auto. Onze laadpalen zijn toekomstbestendig, slim, snel en efficiƫnt op te laden en met gemak te beheren.

Offerte Aanvragen

Snel weten wat de kosten zijn voor uw eigen laadpaal?

Offerte aanvragen